Operatív lízing

Amennyiben cégét fejlesztené, új beruházásokat vinne véghez, de nincs rá elegendő megtakarítása, jelen termékünk megoldást jelenthet pénzügyi gondjainak rendezéséhez.

Tovább olvasom

Pályázat Borászatok korszerűsítésére

A felhívás keretében szőlőbor termelése besorolás szerinti, mezőgazdasági terméknek minősülő borászati termékek előállítására, kiszerelésére és tárolására vonatkozó projektek támogathatóak.

Tovább olvasom

Ingyenhitel Magyarországon!

A napokban megjelent egy új 44 milliárd forintos keretösszegű EU-s ingyenhitel “Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése” címmel.
A kamat valóban nulla százalékos, amit Induló cégek is felvehetnek tárgyi eszközök, használt eszközök és immateriális javak beszerzésére, építésre, épület kivitelezésre, ingatlan-és gépjárműbeszerzésre továbbá turisztikai fejlesztésekre.

Tovább olvasom

Eszközbeszerzés támogatása Pest megyében

VEKOP-1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében

Tovább olvasom

Állattartó Telepek Korszerűsítése pályázat

Tudta, hogy a mezőgazdasági ágazaton belül az állattartó telepek versenyképességének javítása már vissza nem térítendő támogatás igénybevételével is lehetséges? Díjmentes tanácsadási szolgáltatásunkkal megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb pályázati megoldást!

Tovább olvasom

Kutatás- fejlesztés és innovációs pályázat

Jó hírrel tudunk szolgálni azok számára, akik új termék, eljárás vagy szolgáltatás kifejlesztését, prototípus legyártását tervezik, ugyanis megjelentek a kutatás, fejlesztés és innovációs (K+F+I) tevékenységekről szóló pályázatok!

Tovább olvasom

Megjelent új termékünk, a Cégeshitel!

Sok vállalkozás életében elérkezik az az idő, amikor kinövi irodáját, új telephelyet és eszközt szeretne vásárolni vagy a meglévő ingatlant felújítani, de nem rendelkezik elég forrással hozzá. Új termékünkkel könnyen és gyorsan rendezheti cége ilyen jellegű pénzügyi gondjait!

Tovább olvasom

Kertészet korszerűsítése pályázat

Tudta, hogy a kertészeti ágazat versenyképességének javítása már vissza nem térítendő támogatás igénybevételével is lehetséges?

Tovább olvasom

Mi történik hitelkérelmünkkel a finanszírozóhoz történő leadás után?

A hitelkérelem összeállítását követően, a dokumentumok leadásra kerülnek. Ahogy korábbi cikkünkben már említettük, az MZH Tanácsadó Kft. segíti az igényléshez szükséges iratok ellenőrzését, átnézését, valamint javaslatot tesz az esetleges hibák esetén. Társaságunk megírja a hiteligényléshez szükséges komplett pénzügyi, üzleti tervet, illetve vállalja a teljes hiteldokumentáció összeállítását.

Tovább olvasom

Hitelkérelem összeállítása

Pozitív előminősítés után a vállalkozás számára a sikeres hitelügylet következő lépése az adott finanszírozó által megkövetelt hitelkérelem összeállítása.

Tovább olvasom