Állattartó Telepek Korszerűsítése pályázat

Tudta, hogy a mezőgazdasági ágazaton belül az állattartó telepek versenyképességének javítása már vissza nem térítendő támogatás igénybevételével is lehetséges? Társaságunk díjmentes tanácsadási szolgáltatást nyújt, mellyel megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb pályázati megoldást!

Ön mezőgazdasági termelő, és rendelkezik baromfi, juh-és kecske, sertés vagy szarvasmarhatartó teleppel? Akkor lehetősége van 500 millió Ft-nyi, kollektív beruházás esetén megpályázni akár 1 milliárd Ft-nyi vissza Nem térítendő támogatást!

A támogatással javíthatja a mezőgazdasági versenyképességét, energiahatékonyságát és a fiatal termelők számára is kiváló lehetőség gazdaságuk megerősítéséhez.

A pályázati összeget felhasználhatja építéssel járó állattartási technológia kialakítására, építéssel nem járó állattartási gépek, eszközök, technológiák beszerzésére. Felhasználhatják továbbá a gazdaságok energiahatékonyságuk javítására napelemmel, napkollektorral, biomassza üzemmel. Továbbá a trágyakezelés és komposztálás eszközeinek beszerzésére, felújítására, a fiatal mezőgazdasági termelők pedig gazdaságuk megerősítésére, fejlesztésére.

Azonnal szeretné megkezdeni a korszerűsítést? Maximum 50%-ig előleg is igénybe vehető. A megvalósítás Magyarország egész területén lehetséges 40-60%-os támogatási intenzitással régiótól függően.

A pályázást azoknak ajánljuk, akik állattartással kapcsolatos fejlesztési ötletüket részben támogatásból kívánják megvalósítani.

A pályázatokat várhatóan 2016. áprilisától lehet benyújtani.

Amennyiben érdekelt mezőgazdasági tevékenységben és szeretne beruházni, fejleszteni tájékozódjon bővebben weblapunkon vagy keresse kollégáinkat. Forduljon hozzánk bizalommal!