Megjelent új termékünk, a Cégeshitel!

Sok vállalkozás életében elérkezik az az idő, amikor kinövi irodáját, új telephelyet és eszközt szeretne vásárolni vagy a meglévő ingatlant felújítani, de nem rendelkezik elég forrással hozzá. Új termékünkkel könnyen és gyorsan rendezheti cége ilyen jellegű pénzügyi gondjait!

A legtöbb hitelkonstrukció alapfeltétele, hogy az igénylő cég minimum két lezárt üzleti évvel rendelkezzen. A Cégeshitel ezzel ellentétben, már kezdő vállalkozások számára is elérhető, de emellett belföldi mikro-, kisvállalkozások és egyéni cégek is igényelhetik a szolgáltatást.

Akár 120 hónapos futamidő mellett, forint alapon történik a finanszírozás, emiatt vállalkozása elkerüli az árfolyamkockázatot. Igény és hitelminősítés szerint minimum 1 maximum 50 millió forint keretösszeg használható fel.

A Cégeshitel segítségével rövid időn belül juthat hitelhez, elkerüli a gyakran előforduló ügyintézőtől ügyintézőig történő átirányítást, a több hónapos várakozást. A hiteligénylés folyamata egyszerű, gyors és gördülékeny egészen az előminősítéstől a hitel folyósításáig. A hitel valamennyi előforduló költségét és díját hirdetményünk tartalmazza, cégünknél rejtett költségek nincsenek.

A terméket Magyarországon történő beruházás finanszírozásához lehet felhasználni. A megvalósítható tevékenységek közé tartoznak az eszköz-, vagy ingatlan vásárlások, ingatlan felújítások.

A Cégeshitel célja, hogy hosszú távon szolgálja vállalkozása működését, hozzájáruljon cége versenyképességének javulásához.

Amennyiben cége elérkezett abba az időszakba, amikor érdemes fejleszteni vagy új beruházások váltak szükségessé, termékünk megoldást jelenthet a pénzügyi gondok rendezéséhez. Tájékozódjon bővebben weblapunkon vagy keresse kollégáinkat bizalommal, akik személyre szabott ügyintézéssel segítik Önt.

Cégeshitel- A Hiteles megoldás