Referenciák

 

DUAN-BAY Kft.

A DUAN-BAY Kft. 4 db függesztett munkaállvány beszerzését valósította meg a Mikrovállalkozások fejlesztése c. pályázat segítségével az MZH Tanácsadó Kft. közreműködésével. A pályázat keretében beszerzett eszközökkel széles sávú lefedettséget tudnak biztosítani a panelkorszerűsítésekben nyertes épületeknek kivitelezési munkálataik során. A dél-dunántúli régióban ezzel a lépéssel versenyelőnyre tett szert a vállalkozás. A pályázat hozzájárult szolgáltatásuk minőségi javulásához is.

Ganivet Credit Kft.

A Ganivet Credit Kft. 2012-ben döntött úgy, hogy a pénzügyi szolgáltatások mellett új területek felé is nyit. Az egészségmegőrzés napjaink felkapott és igen keresett üzletága, ezért a cég tulajdonosa Sopronban egy olyan szalon megnyitása mellett döntött, ahol van masszász illetve EMS Fitness szolgáltatás is. Az MZH Tanácsadó Kft. segített abban, hogy a vállalkozás a Mikrovállalkozások fejlesztése c. pályázat keretében az új elképzeléseihez igazodva megvásároljon egy belvárosában fekvő ingatlant és a szükséges EMS Fitness gépeket. A beruházás eredményeként elindult az új üzletág, amelyet a jövőben még tovább szeretne fejleszteni Ügyfelünk.

Vízisport-Csodasport Kft.

A beruházás keretében a Vízisport-Csodasport Kft., -aki már korábban is járta a sporttal, életmóddal kapcsolatos eseményeket -a rendezvényeken való megjelenéshez szükséges eszközöket szerezte be a Mikrovállalkozások fejlesztése és a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése c. pályázatok keretében. Többek között a vetítéshez projektort, illetve kihangosító szettet, ergométert, 2 defibrillátort ambubabával vásárolt a cég. Ezek segítségével a rendezvényeken életmentési és újraélesztési ismereteket próbálnak hatékonyan átadni a résztvevőknek, a speciális defibrillátor pedig gyakorlati oktatást is lehetővé tesz. Az MZH Tanácsadó Kft. segítségével, a beszerzés keretében több rendezvényen vehetnek részt, több résztvevőt érhetnek el.

Sportpark Kft.

Mai rohanó világunkban kiemelkedően fontos a rendszeres sportolás, és az, hogy már a gyerekeket is megismertessük a mozgás szépségével. A Sportpark Kft. ezt felismerve fordult az MZH Tanácsadó Kft-hez, hogy megfelelő pályázati és támogatott finanszírozási lehetőséghez jusson elképzelései megvalósításához. Az elnyert támogatásnak és a hitelnek köszönhetően a cég kialakított egy 4 pályás, az időjárás okozta műszaki terhelésen is jó eredményt elért teniszpályát. Az átadás óta a teniszpályák minden sportkedvelő ember számára nyitva állnak, kedvező nyitva tartással és árakkal várják vendégeinket legyenek akár 5, akár 80 évesek.

Consult-dotcom Bt.

Az üzletviteli, portál üzemeltetési és különböző technológiai fejlesztésekre irányuló tanácsadással foglalkozó Consult-dotcom Bt. a színvonalas kiszolgálás érdekében egy nagy volumenű projektet valósított meg. Ennek keretén belül, az ingatlan megvásárlásánál a felépítményre vonatkozóan visszatérítendő uniós támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében, az MZH Tanácsadó Kft. segítségével. A cég legfontosabb célkitűzés az volt, hogy a kimagasló szakértői hozzájárulásukat egy igazán kellemes, ügyfélbarát környezet is tükrözze. A potenciális vevőkör, ezáltal magasabb szintre léphetett, ami további fejlődéshez vezet.